Bluskleding

Het bedrijf richt zich niet op het produceren van brandweerkleding maar alleen op het her- en verstellen van deze kleding. De veiligheid waarborgen wij door gebruik te maken alleen originele materialen, dit in tegenstelling van veel normale kledingateliers. Dit levert voor de klanten dus geen kwaliteitsverlies op en blijft de kleding even betrouwbaar als voor de reparatie. De reparatie tijd is, indien de benodigde materialen voldoende voorradig zijn, maximaal 5 werkdagen. Langere reparatietijden gaan in overleg. Kleine reparaties zijn ‘klaar terwijl u wacht’.

Daar waar we in 1999 zijn begonnen met het repareren van kleding rechtstreeks voor korpsen repareren we nu ook voor vooraanstaande leveranciers van brandweerkleding. Om de kwaliteit van kleding te behouden, ook na reparatie, heeft het personeel trainingen gevolgd bij de betreffende (buitenlandse)fabrikanten.

Zo voeren wij onder andere voor Mekkey het ‘Mekkey Care System Nederland’ uit. Zie voor verdere informatie www.mekkey-care.nl Binnen Nederland verzorgen wij voor Albatros, Hobrand (Viking), Icon, PWG, Lion, etc.  de reparaties en aanpassingen.

Naast controle en reparatie van kleding repareren wij ook cilinderhoezen, brengen wij klittenband aan op kleding ten behoeve van schouderstukken, reparatie van hitte kappen en werkoveralls, beschermhoezen, aanbrengen handschoenenlusjes, enz.

De kosten voor de reparaties worden, tenzij anders overeengekomen, op basis van nacalculatie doorberekend. Om de kosten voor u beheersbaar te houden gaan grotere reparaties in overleg. In verband met mogelijke verontreiniging van de kleding wordt u verzocht deze gereinigd aan te leveren*. 

* Wij hebben een goede relatie met Top Cleaning en kunnen derhalve uw kleding ook proffesioneel laten reinigen.

Contact gegevens

Bezoekadres
Industrieweg 60g
8071 CV Nunspeet
Tel. 0341-251780
info@draadkracht.eu
Postadres
Veldweg 11
8071 BD Nunspeet
Tel. 0341-263012
info@draadkracht.eu

Onze diensten

Klik op de afbeelding voor meer informatie

Overstofferen van meubelen

Overstofferen van meubelen

Boten/Caravans

Boten/Caravans

Bluskleding

Bluskleding

Uniformkleding

Uniformkleding