Uniformkleding

Het landelijke uitgaansuniform.

De Landelijke Faciliteit Rampenbestrijding heeft, nadat het kledingproject van de NVBR was afgerond, het verzoek van het bestuur van de NVBR gekregen om de Europese aanbesteding te organiseren. Nadat deze aanbesteding was afgerond is de firma Buikema Fashion als leverancier geselecteerd.

In december 2008 is begonnen met het uitleveren van het nieuwe uitgaansuniform. Voor een groot deel van het brandweerpersoneel was het in één keer goed, echter bij een aantal brandweermensen bleek een deel van de geleverde kleding niet de in de goede maten te zijn doordat er niet correct was gemeten. Het aanmeten, zoals bedoeld via de website door de drager of de cluster coördinator was niet voor iedereen even gemakkelijk. De instructies moesten namelijk precies worden opgevolgd en afwijkingen op een standaard postuur waren daarin niet mogelijk.

In de praktijk is gebleken dat een passerie als ondersteuning bij het aanmeten een goede garantie geeft om passende kleding te bestellen en uitgeleverd te krijgen.

Mede door de positieve ervaringen die veel korpsen reeds met ons hadden met het repareren van kleding zijn wij vanaf 2008 gevraagd te ondersteunen bij het maatnemen, eerst direct benaderd door klanten en korpsen, daarna ondersteuning verricht aan de toenmalige leverancier Buikema en inmiddels ondersteunend aan het IFV.

Naast het ondersteunen bij het maatnemen verrichten wij alle voorkomende her- en verstelwerkzaamheden aan uniformkleding. Hierbij kan worden gedacht aan korter maken, innemen, uitleggen, ritsen vervangen, enz.

Contact gegevens

Bezoekadres
Industrieweg 60g
8071 CV Nunspeet
Tel. 0341-251780
info@draadkracht.eu
Postadres
Veldweg 11
8071 BD Nunspeet
Tel. 0341-263012
info@draadkracht.eu

Onze diensten

Klik op de afbeelding voor meer informatie

Overstofferen van meubelen

Overstofferen van meubelen

Boten/Caravans

Boten/Caravans

Bluskleding

Bluskleding

Uniformkleding

Uniformkleding